Stichting BeeldBepalend Online Magazine

Vacature schrijvers en redacteuren

We zoeken een enthousiaste redacteur met een unieke kijk op de wereld om te schrijven voor ons online magazine. (vrijwilligerswerk)

We kunnen er heel kort over zijn:

Kun jij schrijven, ben jij creatief, onderzoekend en een beetje rebels????

Neem gelijk contact met ons op:

 

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


BeeldBepalend Magazine

BeeldBepalend Magazine is een online multimediaal tijdschrift, gericht op een breed publiek dat zich interesseert voor natuur, wetenschap, kunst en cultuur, erfgoed en maatschappelijke kwesties.

Het magazine heeft als doel achtergrondinformatie, verbreding en verdieping te bieden voor de projecten die door Stichting Beeldbepalend worden georganiseerd. Daarnaast worden er ook allerlei artikelen, columns en reportages geplaatst die volgens de redactie "beeldbepalend" zijn.

Volg ons

Nieuwsbrief

Eerder verschenen artikelen

Projecten

BeeldBepalend en jij

Zijn er initiatieven, personen, gebruiksvoorwerpen, foto’s, etc. die op jou een blijvende indruk hebben gemaakt? Aarzel niet om dit op onze Facebookpagina te delen. Verder ben je welkom om een beeldbepalende bijdrage zoals een column, recensie, interview of reportage te mailen naar de redactie.

Groene website

Deze website is 'groen'. Dat betekent dat de stroom die nodig is voor hosten van deze website uit natuurlijke bronnen komt.