Stichting BeeldBepalend Online Magazine

Thema's

Guerilla Gardening

Gepubliceerd op door in ,

11072048_10152684085627396_3296837917177317684_n Op zondag 24 mei gaan we een saai stukje stad omtoveren tot een prachtige groene oase. Doe je mee? Om 11.00 uur starten we met uitleg over de actie en de onthulling van de plek waar zal worden getuinierd. Daarna gaan de handen uit de mouwen!

GroenLinks zal zorgen voor het nodige tuingereedschap en wat planten en bloemen, maar neem zelf vooral ook iets mee. Denk bijvoorbeeld aan de Albert Heijn moestuintjes die in mei de volle grond in kunnen of aan wat stekjes uit eigen tuin. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

De Guerilla Gardening actie sluit aan de bij het landelijke evenement ‘Fête de la Nature’ dat dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt. Op 22, 23 en 24 mei kun je in heel Nederland aan allerlei buitenactiviteiten deelnemen. Vorig jaar bezochten ruim 43.000 mensen Fête de la Nature, verspreid over 291 activiteiten door heel Nederland. Zie voor meer informatie: www.fetedelanature.nl

Onderwerp ,

Delen? Graag.

PinIt

Gerelateerde publicaties

Over de auteur

René de Boer

René de Boer

Penningmeester bij Stichting BeeldBepalend | zzp'er

webdesigner & filmmaker
LinkedIn

Wat vind je van deze publicatie?

Betrouwbaarheid
0
Objectiviteit
0
Volledigheid
0
Leesbaarheid
0
Relevantie
0
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

Reageren op deze publicatie?

Facebook

E-mail

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Je reactie


Twitter

BeeldBepalend en jij

Zijn er initiatieven, personen, gebruiksvoorwerpen, foto’s, etc. die op jou een blijvende indruk hebben gemaakt? Aarzel niet om dit op onze Facebookpagina te delen. Verder ben je welkom om een beeldbepalende bijdrage zoals een column, recensie, interview of reportage te mailen naar de redactie.