Stichting BeeldBepalend Online Magazine

Publicaties per onderwerp: De wereld van Rosa

Aan de deur wordt niet gemoord!

Vorig jaar kwamen ze in januari en met z’n tweeën. Ik lag in mijn huiskloffie op de bank nietsvermoedend schuldig te genieten van een zeer slechte Amerikaanse tienerserie toen werd aangebeld. "Hebt u onze brief gehad?"

De treinreis

Hoe en waarom precies bleef onduidelijk, maar het gesprek kwam al snel op de befaamde carnavalskraker ‘Er staat een paard in de gang.’

Er moet altijd iets te dromen zijn

Bijna elke maand doe ik mee met de Staatsloterij. Nadat bekend werd gemaakt dat er hevig werd gefraudeerd met de loten door de werknemers van de Staatsloterij besloot ik...

Thuis werken. Hels èn heerlijk.

Ik merkte toen ik een vaste – overigens hartstikke leuke – kantoorbaan had, dat ik me met steeds grotere moeite richting het kantoor in kwestie moest slepen. Ik vind thuis zijn nou eenmaal fantastisch. Lekker op de bank met een pot thee, zo nu en dan iets te knabbelen en af en toe even met de katten kroelen om te ontstressen.

Angst. Of zo… *

* Waarschuwing: dit artikel zit vol aannames, platitudes en vooroordelen ten opzichte van verschillende mensen en honden. Het wordt mensen met vooroordelen afgeraden dit artikel te lezen.

BeeldBepalend en jij

Zijn er initiatieven, personen, gebruiksvoorwerpen, foto’s, etc. die op jou een blijvende indruk hebben gemaakt? Aarzel niet om dit op onze Facebookpagina te delen. Verder ben je welkom om een beeldbepalende bijdrage zoals een column, recensie, interview of reportage te mailen naar de redactie.