Stichting BeeldBepalend Online Magazine

Evenementen

Stichting Clear Interactieve avond

Volle A-kerk tijdens de fotoquiz

Volle Der Aa-kerk tijdens de fotoquiz

Op 16 november 2014 heeft Stichting BeeldBepalend in samenwerking met Stichting Clear voor het eerst een interactieve avond georganiseerd over fotografie in context, bij de World Press Photo tentoonstelling in Der Aa-kerk in hartje Groningen.

Bezoekers konden meedoen aan een prikkelende fotoquiz gepresenteerd door Jan-Paul Hof. Gertjan Aalders (docent fotojournalistiek aan Hogeschool Windesheim Zwolle) verzorgde een lezing over persfotografie. Daarna werden bezoekers uitgedaagd om zijn theorie meteen toe te passen bij het bekijken van de tentoonstelling.


*Dit artikel is geschreven voor het internationale Wereld Pers Foto Festival van Noord Nederland dat elk jaar in november in de Der Aa-kerk in Groningen wordt gehouden en door de Stichting Wereld Pers Foto Groningen (voorheen Stichting Clear) wordt georganiseerd. In 2014 is er een samenwerking ontstaan met Stichting Beeldbepalend waarvan wij hopen dat die de komende jaren gecontinueerd zal worden. 

Poster Interactieve avond

Poster Interactieve avond

Onderwerp

Delen? Graag.

PinIt

Gerelateerde publicaties

Over de auteur

René de Boer

René de Boer

Penningmeester bij Stichting BeeldBepalend | zzp'er

webdesigner & filmmaker
LinkedIn

Wat vind je van deze publicatie?

Betrouwbaarheid
0
Objectiviteit
0
Volledigheid
0
Leesbaarheid
0
Relevantie
0
  Laden, even wachten svp. yasr-loader

Reageren op deze publicatie?

Facebook

E-mail

Je naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Je reactie


Twitter

BeeldBepalend en jij

Zijn er initiatieven, personen, gebruiksvoorwerpen, foto’s, etc. die op jou een blijvende indruk hebben gemaakt? Aarzel niet om dit op onze Facebookpagina te delen. Verder ben je welkom om een beeldbepalende bijdrage zoals een column, recensie, interview of reportage te mailen naar de redactie.